Szakmai képzések

Szakmai képzéseink

• Bemutatkozás

Az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány (továbbiakban: Alapítvány) az Erzsébet Táborok keretében táborhelyein turnusonként több ezer gyermek számára biztosít élménydús programokon keresztül biztonságos, önfeledt és tartalmas kikapcsolódást. Az Alapítvány reflektálva a táborozók igényeire az Erzsébet Táborok módszertana keretében olyan képzési programokat dolgozott ki, melyek révén a résztvevők meg tudnak tervezni és szervezni, valamint többedmagukkal meg tudnak valósítani egy bentlakásos vagy napközi tábort.

Az Alapítvány célja, hogy kiváló képzőivel a gyakorlatban is jól hasznosítható ismeretekkel és kompetenciákkal szolgálja a képzéseken résztvevők elégedettségét.

• Képzési kínálat

Akkreditált pedagógus-továbbképzés

Táboroztatási módszertan az Erzsébet Táborok tükrében

A pedagógus-továbbképzés alapítási engedély nyilvántartási száma: 12-100/2019

A pedagógus-továbbképzés óraszáma: 30 óra

A pedagógus-továbbképzés szervezésének formája: Tanfolyami

Képzési tájékoztató: Letölthető ITT

Az aktuális szezonra felkészítő gyakorlatorientált kompetenciafejlesztő tréning a balatoni Erzsébet-táborokban altáborvezetői feladatokat ellátók számára (Altáborvezető képzés)

A képzés óraszáma: 18 óra

A képzés szervezésének formája: Tanfolyami

Képzési tájékoztató: Letölthető ITT

Az aktuális szezonra felkészítő helyszíni gyakorlati képzés a balatoni Erzsébet-táborokban Tábori Együttélést Segítő Operatív munkatársi feladatokat ellátók számára (TESO gyakorlati képzés)

A képzés óraszáma: 20 óra

A képzés szervezésének formája: Tanfolyami

Következő időszakra tervezett képzéseink

• Altáborvezetői képzés

A képzés időpontja: 2022. április 22-24. (péntek-vasárnap)

A képzésekbe azon személyek kapcsolódhatnak be, akik az Alapítvány felhívására tárgyévben jelentkeztek és a kiválasztási eljárás során kiválasztásra kerültek altáborvezetői munkakörbe, emellett legalább befejezett középiskolai tanulmányokkal, erről érettségi bizonyítvánnyal rendelkeznek.

• TESO gyakorlati képzés

A képzés időpontja: 2022. május 20-22. (péntek-szombat)

A képzésekbe azon személyek kapcsolódhatnak be, akik az Alapítvány felhívására tárgyévben jelentkeztek és a kiválasztási eljárás során kiválasztásra kerültek TESO munkakörbe, emellett legalább befejezett középiskolai tanulmányokkal, erről érettségi bizonyítvánnyal rendelkeznek.

Akkreditált pedagógus-továbbképzés

A képzés időpontja: 2022. július 2-8. (szombat-péntek)

A képzésekbe a kevésbé fejlett régióban (Budapest és Pest megye kivételével valamennyi megyében) lévő köznevelési és gyermekjóléti alapellátási intézmények azon pedagógus diplomával rendelkező munkatársai kapcsolódhatnak be, akik Erzsébet Táborok keretében megvalósuló nyári Élménytáborok 2022. évi 3. turnusában vesznek részt.

• Ügyfélszolgálat

Az Alapítvány képzési ügyfélszolgálata és panaszkezelés lehetősége személyesen:

Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány

1134 Budapest, Váci út 35. River Estate Irodaház