Szakmai képzések

Szakmai képzéseink

• Bemutatkozás

Az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány (továbbiakban: Alapítvány) az Erzsébet Táborok keretében táborhelyein turnusonként több ezer gyermek számára biztosít élménydús programokon keresztül biztonságos, önfeledt és tartalmas kikapcsolódást. Az Alapítvány reflektálva a táborozók igényeire az Erzsébet Táborok módszertana keretében olyan képzési programokat dolgozott ki, melyek révén a résztvevők meg tudnak tervezni és szervezni, valamint többedmagukkal meg tudnak valósítani egy bentlakásos vagy napközi tábort.

Az Alapítvány célja, hogy kiváló képzőivel a gyakorlatban is jól hasznosítható ismeretekkel és kompetenciákkal szolgálja a képzéseken résztvevők elégedettségét.

Az Alapítvány felnőttképzést folytató szervként történő engedélyeztetési és nyilvántartásba vételi eljárása folyamatban van.

• Képzési kínálat

Táboroztatási módszertan az Erzsébet Táborok tükrében

A pedagógus-továbbképzés alapítási engedély nyilvántartási száma:

12-100/2019

A pedagógus-továbbképzés óraszáma: 30 óra

A pedagógus-továbbképzés szervezésének formája: Tanfolyami

Altáborvezető képzés

Az Erzsébet-táborokban altáborvezetői feladatokat ellátók online felkészítése kontakt tábori tapasztalatszerzéssel kiegészítve (Altáborvezető képzés)

Engedélyszám: E/2021/000089

A képzés óraszáma: 30 óra

A képzés szervezésének formája: Tanfolyami

TESO képzés

Az Erzsébet-táborokban Tábori Együttélést Segítő Operatív munkatársi feladatokat ellátók online felkészítése kontakt tábori tapasztalatszerzéssel kiegészítve (TESO képzés)

Engedélyszám: E/2021/000089

A képzés óraszáma: 30 óra

A képzés szervezésének formája: Tanfolyami

Következő időszakra tervezett képzéseink

2021. május

• Altáborveztő képzés (Digitális jelenlétet igénylő oktatás: 2021. május 07-09.; Személyes kontaktórás képzés: 2021. június 10-11.)

A képzésekbe azon személyek kapcsolódhatnak be, akik az Erzsébet Alapítvány felhívására tárgyévben jelentkeztek és a kiválasztási eljárás során kiválasztásra kerültek altáborvezetői munkakörbe, és legalább befejezett középfokú végzettséget igazoló érettségi bizonyítvánnyal rendelkeznek.

• TESO képzés (Digitális jelenlétet igénylő oktatás: 2021. május 14-16.; Személyes kontaktórás képzés: 2021. június 11-13.)

A képzésekbe azon személyek kapcsolódhatnak be, akik az Erzsébet Alapítvány felhívására tárgyévben jelentkeztek és a kiválasztási eljárás során kiválasztásra kerültek TESO munkakörbe, és legalább befejezett középfokú végzettséget igazoló érettségi bizonyítvánnyal rendelkeznek.

• TESO képzés (Digitális jelenlétet igénylő oktatás: 2021. május 28-30.; Személyes kontaktórás képzés: 2021. június 11-13.)

2021. június

• TESO képzés (Digitális jelenlétet igénylő oktatás: 2021. június 04-06.; Személyes kontaktórás képzés: 2021. június 11-13.)

• Táboroztatási módszertan az Erzsébet Táborok tükrében

A pedagógus-továbbképzésére részvételi igényüket Székely Tímea képzési és kiválasztási alprojektvezető részére jelezhetik a kepzes@erzsebettaborok.hu email címen.

• Ügyfélszolgálat

Az Alapítvány képzési ügyfélszolgálata és panaszkezelés lehetősége személyesen:

Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány

1134 Budapest, Váci út 35. River Estate Irodaház